wwr ultra 2018

Wild West Run Ultra

Wild West Run Ultra är en multisporttävling där sista sträckan utgörs av ordinarie WWR 8 lopp. Tävlande deltar i lag om två personer där sammansättningen avseende kön är helt valfri.

Wild West Run Ultra (WWR ULTRA) är en multisporttävling där sista sträckan utgörs av ordinarie WWR 8 lopp. Tävlande deltar i lag om två personer där sammansättningen avseende kön är helt valfri.

WWR ULTRA kommer ställa relativt stora krav på den tävlandes förberedelser när det gäller träning. Tävlingen är öppen för deltagare som fyllt 18 år!

WWR ULTRA är inget för de som inte är beredd på en hög fysisk påfrestning under flera timmar där avslutningen består av ett 8 km långt OCR lopp med hinder, lera och kalla vattendrag. De som genomför detta har utan tvekan höjt sin egen fysiska ribba och fått bättre kännedom om sig själv.

WWR ULTRA består av följande delgrenar/sträckor som genomförs i en följd:

* Mountainbike ca 50 km
* Paddling (kanadensare) ca 5 km
* WWR 8 km (OCR lopp/Löpning med hinder)

Med anledning av tillgången på kanoter (kanadensare) är deltagarantalet begränsat så var ute i god tid om ni känner att WWR ULTRA är en tävling för er. I anmälningsavgiften ingår kanoter, flytvästar, transport av cyklar till mål, mat efter tävlingen).

För ytterligare information om WWR ULTRA hänvisas till www.wildwestrun.se/evenemang

Tid:

Söndag 1 september kl. 07:00 - 14:00

Plats:

Buddbyvägen 6, 96142 Boden